pengomplot

Sabtu, Ogos 08, 2009

Cerita ini tak main di pawagam

7 ulasan:

miji berkata...

hahaha klau payment tinggi nak jugak try jadi kartunis tapi takde bakat melukis daa...

Bihunsup berkata...

aku pun nak jadik kartunis.. tapi tak terjadi jadi gak... nape ntah...
Apa yang terjadi... kan terjadi... dengan keizinan Ilahi... (lagu Qiara)

Bihunsup berkata...

ah aku takkan ketinggalan memilikinya... sebelum2 ni aku simpan semua cd ujang.. bravo bravo kat aku...

Kito berkata...

Askom abg Bijan,Mai lah jengok kat blog saya...(n_n)...

Bijan berkata...

Miji - Kamu ada bakat memiliki majalah ujang itu dah cukup hebat.

Bihunsup - Memang bravo wahai kartunis jadi-jadian...heheh!

Kito - Dah menjengokkan diri.

suri berkata...

wah kah kah lawak je..

neoxaznee berkata...

hahahaha... yg last 2.. pcah pipi tahan gelak... adoi...

Domo Arigato gozaimas'ta.